Planera inför sommaren

Sommaren börjar snart sitt intåg och det gäller att planera inför denna härliga årstid. Är ni de som är hemmakär och inte åker iväg så mycket under sommaren så gäller det att se till att man har det bra hemmavid.

Om solen börjar titta fram och snön smälter så är det hög tid att börja planera för sin trädgård och ute plats. Kanske ni har träd som ni vill ta ner för att få bättre kvällssol på er altan. Anlita experter om det är riktigt stora träd som ska ta ner. Om det inte är allt för stora så kanske ni kan ta ner dessa själv. Tänk på att det kan bli mycket ris, kvastar och annat som ni ska frakta bort från er tomt efter trädfällning.

Spola ren er altan med högtryckstvätt. Se till att den får torka ordentligt innan ni oljar in er altan för säsongen. När detta är klart så kan ni ställa ut de trädgårdsmöbler som ni brukar använda. Även om det kan vara lite kallt så kan ett par värmande filtar vara något om man vill sitta ut innan det blivit riktigt varmt. Det kan vara trevligt att känna solens strålar även om det inte riktigt är sommar än.

Okategoriserade