Allt för din trädgårdsskötsel till våren och sommaren

Med rätt förberedelser, rätt produkter och mycket hårt arbete kan drömmen om en perfekt trädgård bli sann. Börja alltid med att planera hur du vill att slutresultatet ska se ut. Även om du inte kan styra växtlivet fullt ut är det bra att ha en plan.

Börja förberedelserna i tid

För en riktigt snygg och prunkande trädgård gäller det att börja i tid. Det finns mycket du kan göra redan innan vårens första knoppar blommar ut. För det första är det viktigt att du har alla redskap och tillbehör du behöver. Smarta saker som underlättar i trädgårdsarbetet är alltid uppskattat. För det andra är det viktigt att beställa dekorationer i tid från till exempel CDON.

Använd vad du har hemma

Det är inte alltid du behöver köpa nytt eller investera i dyrt gödsel till trädgården. Det finns mycket i ditt eget matavfall som kan används i trädgården. Med smarta husmorstips slipper du dessutom starka medel som kan skada både växter och dig själv på sikt.

Om du tycker om att skapa saker på egen hand finns det mycket du kan göra för att dekorera trädgården och göra bevattning enklare. Lampor och liknande måste dock köpas in av säkerhetsskäl. Med rätt belysning kan du få till en hög mysfaktor i trädgården.