Gör fint i ditt badrum

Badrummet är en central del av din bostad. Därför är det förstås trevligt att ha det nytt och fint. Behöver du inspiration så kan du hitta något på nätet om du tittar efter. Det finns så mycket man kan ändra på och piffa upp. Det bästa sättet att börja är att rena upp i lådor och skåp.

Där samlas lätt gamla tandborstar, överbliven tandkräm och mycket annat utan att du tänker på det. Sedan är det dags att du ser dig omkring. Istället för en enfärgad badrumsmatta kan du köpa en som folk lägger märke till. En ny spegel blir ett stort blickfång. Det gamla skåpet som du lägger dina handdukar i kan behöva bytas ut. Bara din fantasi bestämmer slutresultatet.

Att välja rätt

Hur gärna du än vill är det ofta svårt att ändra på allt. Se till att välja det som passar dig bäst. Om du till exempel tycker om att bada så ska du koncentrera dig på att badkaret är rent och fint. Liksom toalettstolen behöver det regelbundet göras rent från grunden. Tänk också när du står framför din nya fina badrumsspegel på att köpa bra rengöringsmedel. Om du är noga med detta så får du ett ständigt fräscht badrum utan att det blir särskilt dyrt.