Smarta men också roliga saker i hemmet

Att fylla hemmet med prylar är kul. Det finns gott om smarta saker du kan ha i hemmet, som dessutom är roliga. På funstuff.se finns en mängd coola prylar som du kan skryta med att du har. Det är en webbaserad butik som levererar alla sina paket med hjälp av DHL.

Prylar för hela familjen

Smarta prylar finns för alla åldersgrupper. De kan hjälpa dig att hålla koll på mycket, såsom vad barnen hittar på när de är på äventyr utanför hemmet. Har du en ungdom som drömmer om att bli Youtuber i din omgivning finns det gott om tillbehör som gör deras videoskapande bättre. Speciella lampor och ett stativ till mobilen är två av dem.

Är du en person som helst vill att all mat ska gå att laga i mikrovågsugnen finns det gott om tillbehör. Det finns skålar för att poppa popcorn i mikron, och även äggkokare som du använder i mikron.

För mannen i huset kan du också hitta smarta grejer, som dessutom är roliga på samma gång. Ett ölbälte där han kan förvara ölburkar när han grillar till trädgårdsfesten är ett ypperligt köp. Smarta, roliga prylar finns både i fysiska butiker och på nätet och det finns någonting som passar alla.