Nytt badkar till badrummet

Om du under en lång tid har gått och drömt om hur härligt det skulle vara med ett helt nytt badrum är du långt ifrån ensam. Många har samtidigt inte budgeten för en helrenovering och då kan ett nytt badkar göra stor skillnad.

När du älskar att sjunka ner i ett varmt bad och återhämta dig efter långa dagar på jobbet kan det förknippas med njutning. Du kan oavsett om du har en duschkabin eller inte, få plats med badkar i badrum eftersom det finns olika storlekar och varianter.

Välj ditt drömbadkar

Har du ett större badrum med mycket yta kan det vara perfekt med ett fristående badkar. Inte sällan om du bor i en mindre lägenhet eller litet radhus kan ytorna vara begränsade. Då kan du istället satsa på ett hörnbadkar som kan vara perfekt i olika hörnvinklar.

För dig som vill lyxa till det lite extra finns riktigt avancerade varianter i form av bubbelbadkar och massagebadkar. Det är en upplevelse utöver det vanliga och känns nästan som om du hade ditt egna privata spa. Du kan hitta många olika varianter av badkar online, beställ här och få ett nödvändigt tillskott till ditt nygamla badrum.