Hobby som passar hemma

I dessa tider när många av oss är tvungna att stanna hemma under långa perioder så kan det vara härligt att hitta en ny hobby som inte kräver att vi åker någonstans.

Skaffa en ny hobby

Många av oss har ju fått lägga våra intressen på hyllan under en längre tid på grund av restriktioner. När vi inte har våra vanliga rutiner att följa så kan en ny hobby vara precis vad vi behöver. Handarbete och pyssel är exempel på roligt tidsfördriv som passar utmärkt. Skaffa det som krävs och sen är det bara att köra igång med din nya hobby.

Sticka och virka

Kanske drar några öronen åt sig men både stickning och virkning är hobbys som du kan utveckla hur långt som helst och lätt uppslukas av under timmar. Så vad passar bättre än det när vi måste sitta inomhus! Det finns en uppsjö av artiklar på nätet för inspiration så det är bara att börja experimentera. Tänk på att övning ger färdighet! När du virkar eller stickar så är det ju inte bara givande för egen del utan du kan ju faktiskt göra användbara saker och fina presenter till dig själv och till dina nära och kära.