Allt för sommarens sol och bad

När sommaren nalkas börjar också tiden för utomhusaktiviteter. Även om det är ett litet tag kvar till sommaren kan du redan nu börja förbereda dig. Fyll på med roliga prylar för utomhusaktiviteter som passar både stora och små. Du kan shoppa här för att vara redo när sommarvärmen väl kommer.

Vattenlek för hela familjen

Meteorologerna förutspår att den här sommaren kommer att bli riktigt varm. Under heta sommardagar kan det vara skönt att svalka sig med lite vattenlek. Något både vuxna och barn brukar tycka är roligt.

Varför inte starta ett vattenkrig med grannarna? Eller se vem som kan kasta en vattenballong längst. Har du inte möjlighet att ta med familjen till en strand kan ni köpa en liten uppblåsbar pool att ha på tomten. Eller ett stort uppblåsbart vattenlekland för den delen, om ni har mycket plats.

Glöm inte solskydd

Även om det är härligt med varma sommardagar är det viktigt att vara försiktig i solen. Du bör alltid skydda dig mot solen med något slags solskydd. Använd solskyddsfaktor och kläder som täcker huden. Undvik att vistas i direkt solljus mitt på dagen när solen är som starkast. Och kom ihåg att alltid hålla små barn i skuggan.